30 Temmuz 2015 Perşembe

Parfüm kelimesi dilimize tüm koku ürünlerini kasteden bir kelime olarak yerleştiği için, koku türleri arasındaki ayrım göz ardı edilerek hepsine parfüm denilmekte. Halbuki parfüm (perfume) aslında bir koku türüdür ve ürün içeriğindeki öz parfüm yağları konsantresinin yani asıl esansın % 80'e kadar yoğun olduğu ürünü ifade eder. Gerçek parfüm çoğu parfüm firmasında bulunmayıp, olanların ise ancak 15 ml. lik ambalajlar şeklinde ve çok yüksek fiyata sattıkları koku türüdür.

Bu nedenle yaygın olarak EDP ve EDT türleri satılır ve kullanır. Peki nedir bunların anlamları?

  
*Eau de Parfum yani EDP gerçek parfümden sonra içeriğindeki esans miktarının %20'ye kadar olduğu koku çeşididir. EDT lere göre daha uzun süre kalıcıdır ve kokuları daha baskındır. Fiyatı Edt lere göre daha yüksektir.
 

*Eau de Toilette yani EDT ise esans miktarının %10'a kadar olduğu koku çeşididir. Hafif ve spor kokular genelde bu gruptadır. EDP ye göre biraz daha az kalıcığı vardır ve yine EDP ye göre daha uygun fiyatlıdır.

Kalitesi ve kalıcığı ile önerimiz Eau de perfume'dir.
Ticari Takdim Ve Ambalaj Şekli:
50 Ml. Ambalajında
 Sipariş Ve Kargolama:
 Siparişler Aynı Gün Kargolanmaktadır.  Kargo Ücreti Yoktur.
Koşulsuz Şartsız İade Garantisi
Adresinize Teslim 
DR.BİO BAY/ BAYAN  PARFÜM
Cilt Tipi
Tüm Cilt Tipleri İçin Uygundur.
Ürün Özellikleri
Parfüm Notalarında Zambak, Yasemin, Vanilya, Acıbadem Yer Almaktadır. Heyecanlandırıcı Bir Uyum, Birbiriyle Çelişen Kokuların Birleşimi.
Ürün Avantajları
Modern Zamanlar İçin Sihirli Bir İksir. Cesur Ve Son Derece Kadınsı/ERKEKSİ. Başdöndürücü, Büyüleyici, Hipnotize Eden...Unutulmayacak Kadının/ERKEK  Parfümü Büyülü Ve Kendinden Emin Bir Parfüm Sarsıcı Ve Oryantal Etki Yaratıyor Ve Tüm Duyulara Hitap Eden Alt Notayı Oluşturuyor.
Ürün Kullanımı


Temiz Tene Ve Kıyafete İstenilen Sıklıkta Uygulanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder